Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Συλλεκτικές φιγούρες κανείς;


Για μερικά τυπάκια οι χαρακτήρες των videogames παραείναι virtual. Και επειδή αρκετοί όπως κι εγώ έχουν μια αρρώστια που ονομάζετε «συλλέκτης» ψάχνουν να βρουν φιγούρες από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Από ταινίες, comics, games ακόμα και από τη μουσική σκηνή! Αν γνωρίζετε τα μη διάσημα τερατάκια που έχει βγάλει δειλά δειλά η Nintendo με το όνομα, αν θυμάμαι καλά, Pokemon, θα καταλάβετε τι εννοώ. Μόνο αυτό το franchise έχει τεράστια ποικιλία από φιγούρες και διάφορα άλλα καλούδια βασισμένα σε αυτά όπως τσάντες πορτοφόλια κλπ.




Θα μου πείτε όμως:
-Καλά ρε Omni, Pokemon; Είμαι 30+ και θα πάρω Pokemon;
-Όχι, αλλά θα πάρεις γ@μ@τες ενήλικες φιγούρες!
-Πού θα βρω τέτοιες;
-Παρακάτω.

Vintage Toy Mania
Μια τεράστια αποθήκη παιχνιδιών η οποία διαθέτει τα πάντα! Δεν το έχουν τα παιδιά; Θα σας το βρουν! Από κλασσικά παιχνίδια των ‘80s μέχρι και φιγούρες με απίστευτες λεπτομέρειες, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.


H χαρά του συλλέκτη. Το κατάστημα είναι μουσείο έργων τέχνης! Απίστευτα αγαλματίδια και τρομερές φιγούρες οι οποίες ξεπερνάνε κάθε προσδοκία και του πιο διστακτικού καταναλωτή. Αν δεν ψωνίσετε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν στο μυαλό σας για χρόνια αυτά που θα δείτε εκεί μέσα.

Για κάποιο λόγο, τον οποίο πραγματικά δε γνωρίζω μέχρι και σήμερα, το Media Markt στο κατάστημα του Αιγάλεω (πίσω από τα Village του Ρέντη) διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από φιγούρες. Games, ταινίες, σειρές, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα και πράγματα οικιακής χρήσης όπως ανοιχτήρι Pac-Man, παγοκύστες Bubble Bobble μέχρι και μανικετόκουμπα και κάλτσες PlayStation!

Ως ενθουσιώδεις υποστηρικτές της ιαπωνικής κουλτούρας καθώς και με σεβασμό για τους συλλέκτες και τους gamers, το OtakuStore.gr είναι ένα eshop για όλους όσους θέλουν κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό τους. Τσεκάρετε το site και επιβεβαιώστε με αν κάνω λάθος.







Village Movie Stores
Μια από τα ίδια και δω αλλά κυρίως φιγούρες από ταινίες και comics. Πριν δείτε τη ταινία τσεκάρετε τη φιγούρα ή και το αντίθετο.



Αν δε σας ενθουσίασαν οι επιλογές μου τότε τσεκάρετε στο ebay. Εκεί να δείτε τι συμβαίνει!
Χρήματα και χώρο να έχετε θα είστε κομπλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου